2.E TWİNNİNG PROJEMİZ-Have Fun At School” (Okulda Eğlen)

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri ile “Have Fun At School” (Okulda Eğlen) isimli yepyeni bir eTwinning projesine başlamış bulunmaktayız. 10 farklı okul, 8 farklı farklı ülkenin katılımıyla oluşan proje ekibimiz Kasım ayı içinde online tanışma toplantısını gerçekleştirip aktivite planı üzerinde çalışmalar yapmıştır. Polonyalı iki okulun kuruculuğunu üstlendiği projemizin ortakları Türkiye, İspanya, Yunanistan, Estonya, Portekiz, Gürcistan ve Romanya olup katılımcı ülkelerin çeşitliliği sebebiyle çok uluslu bir Avrupa Projesi niteliğindedir. Ekim ayında başlayıp Mayıs ayına kadar devam edecek olan projemizde öğrencilerimiz Sonbahar yaprakları ile ilk etkinliklerini neşeyle tamamladılar. Online toplantılarda Avrupanın farklı ülkelerinden birçok arkadaş ile tanışıp yabancı dilde konuşma fırsatı bulacak ve birlikte çalışmalar yapacak olan öğrencilerimize ve projeyi yürüten İngilizce Öğretmenimiz Merve DEDİLER’e başarılar ve iyi eğlenceler diliyoruz.

23.11.2023 65

23-11-2023